Welkom in de Wonder Wereld!

Mijn naam is Johanne Dekker, ik ben 26 jaar, zit  in het laatste jaar van de studie spraak- en dramatherapie en woon sinds kort samen met mijn vriend Koen in Utrecht. Ik ben in het buitengebied van Almelo opgegroeid en geniet er nog steeds ontzettend van om buiten te zijn.

Mijn zelfgeschreven levensmotto luidt als volgt:
Hoge pieken
Diepe dalen
Alles uit het leven halen

Nog niet zo lang geleden ging het niet goed met meerdere mensen uit mijn nabije omgeving; vriendinnen met burn-out klachten, depressieve gevoelens, worsteling met verslaving.. Ik wilde ze graag helpen, maar kon niet zoveel. Toen ik me meer ging verdiepen in de problematiek kwam ik erachter dat deze problemen niet alleen in mijn nabije omgeving voorkwamen, maar veel breder getrokken konden worden. 

Vanuit mijn studie heb ik geleerd dat verbinding maken ontzettend belangrijk is. Het is zelfs een basisbehoefte van een mens. Als er verbinding is tussen mensen verminderen mentale problemen en wanneer er voldoende verbinding met jezelf is, komt een burn-out veel minder snel voor.

Toen kwam de vraag: kan ik daar iets mee?

Al van kinds af aan schrijf ik gedichten om mij met mijn eigen gevoelens te verbinden. Toen ik mijn schrijfsels ging delen via Instagram kreeg ik er veel mooie reacties op van mensen die erdoor geraakt werden. Ook kreeg ik de vraag van mensen of ze mijn gedichten aan iemand konden geven die het goed zou kunnen gebruiken..

TADAAA Wonder Wereld was geboren!

Ik maak onder de naam Wonder Wereld verschillende cadeautjes waar een gedicht van mij op staat. Persoonlijke cadeautjes om te laten weten dat je aan iemand denkt. Alles wordt zo duurzaam en sociaal mogelijk gemaakt. 

Mijn missie is om iedereen in Nederland een Wondermoment te laten ervaren, doe jij mee? 🙂